Hämeenkyrön Lopen Metsästysyhdistys ry

Kirjaudu jäsensivuille

• Hämeenkyrön Lopen Metsästysyhdistys ry on ottanut käyttöön palvelun jonka kautta jokainen metsästäjä voi käydä muokkaamassa omia jäsentietojaan. Jatkossa palveluun tulee paljon muitakin ominaisuuksia.
  • Pyydämme ystävällisesti kirjautumaan palveluun ja tarkistamaan/ tarvittaessa lisäämään omat tietosi.
  • Jatkossa kaikki seuran tiedotteet lähetetään täällä annettuihin sähköposti osoitteisiin. Myös tekstiviestejä voidaan lähettää tarvittaessa. On siis tärkeää, että täytät jokaisen kentän, myös syntymäajan.
  • Muistathan myös pitää yhteystiedot ajantasalla niiden muuttuessa!
  • Jäsensivuille pääset kirjautumaan tästä.
  • Käyttäjätunnus on käyttäjän koko nimi (esim. Matti Meikäläinen). Salasana muodostetaan kirjoittamalla jäsennumero (löytyy jäsenkortin etupuolelta) ja postinumero peräkkäin ilman välilyöntiä.
  • Vaihda salasana ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä!
  • Ongelmatapauksissa ota yhteys sihteeriin.